CSRF-token fejlbeskeder

Platforme

• Web

Hvis du ser en CSRF-fejlbesked, når du logger ind på din Todoist-konto, er der ingen grund til panik. Du finder nogle simple løsninger nedenfor:

Ugyldigt eller manglende CSRF-token

Denne fejlbesked betyder, at din browser ikke kunne oprette en sikker cookie eller ikke kunne få adgang til denne cookie til at godkende dit login. Dette kan skyldes reklame- eller scriptblokerende plugins eller selve browseren, hvis det ikke er tilladt at lagre cookies.

For at løse problemet, skal du følge disse trin.

Chrome

1. Åbn Chrome Indstillinger.
  2. I sektionen Privatliv og sikkerhed klikker du på Cookies og andre webstedsdata.
  3. Scroll ned til Sider, der altid kan bruge cookies og klik på Tilføj.
    • Kopier og indsæt [*.]todoist.com og klik på Tilføj.
    • Kopier og indsæt [*.]cloudfront.net og klik på Tilføj.
  4. Klik på Se alle cookies og webstedsdata.
  5. Søg efter todoist.
  6. Slet alle Todoist-relaterede poster.
  7. Genindlæs Chrome og log ind på Todoist.

Firefox

1. Åbn Firefox Indstillinger.
  2. I venstre side vælger du Privatliv & Sikkerhed.
  3. Under Cookies og websitedata klikker du på Administrer undtagelser.
    1. Kopier og indsæt https://todoist.com og klik på Tillad.
    2. Kopier og indsæt derefter https://cloudfront.net og klik på Tillad.
  4. Klik på Gem ændringer.
  5. Klik på Administrer data.
  6. Søg efter todoist og vælg Fjern alle viste.
  7. Klik på Gem ændringer.
  8. Klik på Fjern for at bekræfte.
  9. Genindlæs Firefox og log ind på Todoist.

Safari

1. Åbn Safari Indstillinger i rullemenuen i navigationslinjen eller ved at skrive Cmd + , (⌘,).
  2. Klik på fanen Privatliv.
  3. Kontroller at afkrydsningsfeltet Cookies og webstedsdata ikke er sat til Bloker alle cookies.
  4. Klik på knappen Administrer webside-data for at se alle lokalt lagrede webside-data.
  5. Søg efter Todoist og fjern alle Todoist-relaterede poster.
  6. Genindlæs Safari og log ind på Todoist.

CSRF-tokens matcher ikke

Denne fejlbesked skyldes privatlivsudvidelser. Hvis du anvender privatlivsudvidelser som fx Ghostery eller Privacy Badger, skal du sørge for at tilføje todoist.com som et betroet websted.

Kontakt os

Hvis du har fulgt ovenstående trin, og du stadig løber ind i et CSRF-problem, bedes du kontakte os. Vi — Marija, Summer, Sergio eller et af ​​vores andre 14 teammedlemmer — ser frem til at give en hånd med!