Introduktion til Karma

Tilgængelig for

• Begynder
  • Pro
  • Business

Karma booster din motivation til at få tingene gjort til tiden. Hver udført Todoist-opgave giver dig Karma-point og tager dig et skridt tættere på nye Karma-niveauer.

Tjek dit Karma-niveau

Når du første gang tilmelder dig Todoist, starter din Karma på Nybegynder-niveauet. Når du udfører opgaver eller bruger avancerede funktioner, får du point, der hjælper dig med at komme videre til næste niveau.

Karma-pointKarma-symbolKarma-rang
0-499Karma-Beginner.pngBegynder
500-2499Karma-Novice.pngNovice
2500-4999Karma-Intermediate.pngØvet
5000-7499Karma-Professional.pngProfessionel
7500-9999Karma-Expert.pngEkspert
10000-19999Karma-Master.pngMester
20000-49999Karma-Grand-Master.pngStormester
50000 og mereKarma-Enlightened.pngGuru

Sådan tjekker du dit Karma-niveau:

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Vælg visningen Produktivitet.
  3. Klik på fanen Karma for at se dit nuværende niveau, Karma-point og Karma-tendens.

Kvik-tip

Når du når en Karma-rang som Guru, låses der op for et nyt og hemmeligt tema på din konto.

Følg fremskridt med Karma-tendens

Din Karma-tendens lader dig se, hvordan du har akkumuleret Karma-point i løbet af den sidste uge. Dine fremskridt er illustreret som en linjegraf under dit nuværende Karma-niveau og opdateres automatisk, når du optjener eller mister Karma-point.

Her er en oversigt over symbolerne for Karma-tendens:

Karma-symbolHvad det betyder
KarmaAddFill16pt_2x.pngDu tilføjede nye opgaver.
KarmaCompleteFill16pt_2x.pngDu udførte opgaver.
KarmaAdvancedFill16pt_2x.pngDu brugte avancerede funktioner.
KarmaSignupFill16pt_2x.pngDu nåede dine daglige eller ugentlige mål

Optjen Karma-point

For at gå videre til næste Karma-niveau skal du optjene Karma-point. Du optjener point, når du:

• Tilføjer opgaver.
  • Udfører opgaver til tiden.
  • Bruger avancerede funktioner som fx etiketter, tilbagevendende forfaldsdatoer og påmindelser.
  • Når selvopstillede mål for antallet af opgaver, du ønsker at udføre enten dagligt eller ugentligt.
  • Opnår løbende "striber" ved konsekvent at opfylde dine daglige eller ugentlige mål.

Karma-point tilføjes i løbet af dagen. Jo højere Karma-niveau du har, jo mere udfordrende bliver det at optjene point.

Kvik-tip

Optjen bonus Karma, når du har nået dine daglige eller ugentlige opgavemål. Todoist sporer også, hvor mange dage eller uger du har nået dine mål, og opnåelse af løbende "striber" vil føje til din positive Karma.

Mist Karma-point

Du mister Karma-point, når du har opgaver, der er fire eller flere dage forsinket. Sørg for at udføre dine opgaver til tiden, eller omlæg opgaver til en senere dato.

Skift Karma-indstillinger

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Vælg Indstillinger.
  3. Vælg fanen Produktivitet i sidemenuen.
  4. Foretag de nødvendige ændringer til din karma:
    • Indstil dine daglige eller ugentlige opgavemål.
    • Slå fejring af opgavemål til eller fra.
    • Vælg de ugedage, hvor du gerne vil holde en pause.
    • Slå ferietilstand til eller fra.
  5. Klik på Opdater for at bekræfte.

Slå opgavemål fra

Hvis du ikke har gavn af at bruge de daglige og ugentlige mål, kan du deaktivere dem ved at sætte målene til nul. Målene vil altid blive udført og vil ikke komme i vejen for dig.

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Produktivitet.
  4. Skift Daglige opgaver til 0.
  5. Skift Ugentlige opgaver til 0.
  6. Klik på Opdater.

Bemærk

Todoist tjekker dine mål, hver gang du udfører en opgave. Hvis du ændrer målet til et lavere tal midt på dagen, og ikke udfører nogen anden opgave, vil din stribe stadig blive brudt.

Slå Karma fra

Hvis du ikke ønsker presset mht. at tjene eller miste point, kan du slå Karma fra her:

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Klik på Produktivitet.
  4. Slå Todoist Karma skifteren fra.
  5. Klik på Opdater for at bekræfte.

Nulstil dit Karma-niveau

Brug for en frisk start? Selvom der ikke er nogen mulighed for at nulstille dit Karma-niveau i Todoist, kan du kontakte os, og så nulstiller vi det for dig. Din Karma vil gå tilbage til en standardscore på 50 point.

Bedste praksis til Karma

Følg disse bedste fremgangsmåder for at opnå en rang som Guru og undgå at miste din stribe:

• Vælg dine fridage, så du ikke mister point, når du ved, at du ikke kan bruge Todoist på de dage.
  • Slå ferietilstand til, hvis du skal være væk i længere perioder. Din Karma og dine striber forbliver intakte, selv når du ikke når dine daglige eller ugentlige mål.
  • Husk at slå ferietilstand fra, når du er tilbage, så du kan optjene Karma-point igen.
  • Udskyd opgaver, du ikke kan arbejde på endnu. Dette reducerer presset og giver dig en bedre fornemmelse af, hvor meget tid der skal til for at udføre specifikke opgaver.

Kom i gang

Begynd på din rejse til at blive en Guru ved at opdage de arbejdsgange, der passer til dine behov. Tjek Startvejledningerne eller få et forspring med Todoist-opsætninger.

Hvis du oplever problemer med Todoist Karma, bedes du kontakte os. Vi—Melis, Sergio, Diane og vores 14 andre teammedlemmer—vil sørge for, at du forbliver på rette kurs med dine produktivitetsmål.