Fejlfind loginproblemer med Todoists desktop-apps

Når du logger ind på Todoists desktop-apps, åbnes en ny browserfane automatisk, hvor du indtaster dine legitimationsoplysninger. Hvis du oplever at ende i en konstant login-løkke mellem browseren og appen, eller hvis Todoist ikke reagerer, skal du følge trinene i denne vejledning.

Brug den nyeste version af Todoist

Hvis en ny version er tilgængelig, vil du se en pop-op i Todoist om at genstarte og opdatere automatisk. Hvis du har brug for at geninstallere og opdatere Todoist til macOS manuelt, skal du følge disse trin.

Tjek, om pop-op-vinduer er tilladt

Da placeringen af disse indstillinger ofte ændres, skal du tjekke browserens hjælpeside for de seneste måder at aktivere pop-ops på:

Skift standardbrowseren

Skift standardwebbrowseren midlertidigt for at se, om der er et browserspecifikt problem. Tjek hjælpeartiklen til dit operativsystem:

Brug det magiske link

Det magiske link lader dig oprette en unik URL, der autentificerer dine Todoist-legitimationsoplysninger og logger ind på desktop-apps. Brug dette link, hvis prompten om at åbne Todoist-appen ikke vises, eller hvis du oplever andre login-relaterede problemer.

Afinstaller Todoist og slet applikationsfiler

Lær, hvordan du afinstallerer Todoist til macOS og fjerner alle applikationsfiler. Download og geninstaller derefter appen.

Kontakt os

Hvis du har prøvet alle fejlfindingstrinene i denne vejledning, og du stadig har problemer med at logge ind på Todoists desktop-app, bedes du kontakte os og inkludere følgende detaljer i din rapport:

• Todoist-app(er), hvor du oplever problemet
  • Appens versionsnumre
  • Loginmetode (fx: e-mail og adgangskode eller Google-konto)
  • Skærmbilleder af eventuelle fejl eller advarselsmeddelelser i appen
  • Eventuelle andre fejlfindingstrin, du har prøvet for at løse problemet

Vi—Melis, Dermot, Keita og vores andre 14 teammedlemmer—hjælper dig med at logge ind på Todoist, så du kan fokusere på at få arbejdet gjort.