Todoistin työpöytäsovelluksen kirjautumisongelmien vianmääritys

Kun kirjaudut Todoist-työpöytäsovelluksiin, uusi selainvälilehti avautuu automaattisesti, johon syötät tilisi tunnistetiedot. Jos huomaat olevasi jatkuvassa kirjautumiskierteessä selaimen ja sovelluksen välillä tai jos Todoist lakkaa vastaamasta, noudata tässä oppaassa olevia ohjeita.

Käytä Todoistin uusinta versiota

Jos uusi versio on saatavilla, näet Todoistissa ponnahdusikkunan, jolla voit käynnistää uudelleen ja päivittää automaattisesti. Jos sinun on asennettava ja päivitettävä Todoist manuaalisesti macOS:lle, toimi seuraavasti.

Tarkista, ovatko ponnahdusikkunat sallittuja

Koska näiden asetusten sijainti muuttuu usein, tarkista selaimen ohjesivulta viimeisimmät vaiheet ponnahdusikkunoiden käyttöönottamiseksi:

Vaihda oletusselain

Vaihda oletusselain väliaikaisesti nähdäksesi, onko kyse selainspesifisestä ongelmasta. Tutustu käyttöjärjestelmäsi tukiartikkeliin:

Käytä taikalinkkiä

Taikalinkeillä voit luoda yksilöllisen verkko-osoitteen, joka todentaa Todoist-tilisi tunnistetiedot ja kirjautua sisään työpöytäsovelluksiin. Käytä tätä linkkiä, jos kehotetta avata Todoist-sovellus ei ilmesty, tai jos sinulla on muita kirjautumiseen liittyviä ongelmia.

Poista Todoistin asennus ja poista sovellustiedostot

Opi poistamaan Todoistin asennus macOS:ltä ja poistamaan kaikki sovellustiedostot. Lataa ja asenna sovellus sitten uudelleen.

Ota yhteyttä

Jos olet kokeillut kaikkia tässä oppaassa olevia vianmääritysvaiheita etkä vieläkään pysty kirjautumaan sisään Todoist-työpöytäsovellukseen, ota meihin yhteyttä ja lisää seuraavat tiedot raporttiisi:

• Todoist-sovellukset, joissa ongelma ilmenee
  • Sovelluksen versionumerot
  • Kirjautumistapa (esimerkiksi: sähköpostiosoite ja salasana tai Google-tili)
  • Kuvakaappaukset kaikista sovelluksen virheistä tai varoitusviesteistä
  • Muut vianmääritystoimet, joita olet kokeillut ongelman ratkaisemiseksi

Melis, Dermot, Keita tai joku muu 14 tiimijäsenistämme auttaa sinua kirjautumaan Todoistiin, jotta voit keskittyä töiden tekemiseen.