Älykkään päivämäärän tunnistuksen ottaminen käyttöön tai pois käytöstä

Saatavilla

• Beginner
  • Pro
  • Business

Älykäs päivämäärän tunnistus tunnistaa automaattisesti eräpäivät kirjoittaessasi niitä tehtävän nimeen. Se on nopein tapa aikatauluttaa tehtäviä, myös toistuvia tehtäviä.

Älykkän päivämäärän tunnistuksen ottaminen käyttöön

Älykäs päivämäärän tunnistus on automaattisesti päällä, kun luot Todoist-tilisi ensimmäisen kerran. Mutta varmuuden vuoksi, tästä löydät tämän asetuksen:

1. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa sivupalkista Yleiset.
  4. Ota Älykäs päivämäärän tunnistus käyttöön.

Älykkään päivämäärän ohittaminen

Toisinaan päivämäärä saattaa todellisuudessa olla osa tehtävän nimeä. Esimerkiksi tehtävässä "Luo kuukausittainen raportti", sana kuukausittainen tunnistetaan automaattisesti ja korostetaan toistuvana eräpäivänä.

Voit estää Todoistia muuttamasta tätä eräpäiväksi seuraavaksi:

Paina Delete- tai Askelpalautin-näppäintä, kun Todoist korostaa sanan.

Älykkän päivämäärän tunnistuksen poistaminen käytöstä

Voit poistaa älykkään päivämäärän tunnistuksen kokonaan käytöstä ottamalla tämän asetuksen pois päältä yleisissä asetuksissa.

1. Klikkaa vasemmasta yläkulmasta profiilikuvaasi.
  2. Valitse Asetukset.
  3. Klikkaa sivupalkista Yleiset.
  4. Poista Älykäs päivämäärän tunnistus käytöstä.
  5. Vahvista klikkaamalla Päivitä.

Kun poistat älykkään päivämäärän tunnistuksen kokonaan käytöstä, voit lisätä tai muuttaa tehtävän toistuvaa eräpäivää vain käyttämällä ajoitinta.

Ota yhteyttä

Jos sinulla on ongelmia älykkään päivämäärän tunnistuksen käyttöönotossa tai käytöstä poistamisessa, ota meihin yhteyttä. Stef, Melis, David tai joku muu 14 tiimijäsenistämme auttaa sinua mielellään.