CSRF-token-felmeddelanden

Plattformar

• Webben

Om du får ett CSRF-felmeddelande när du loggar in på ditt Todoist-konto, finns det ingen anledning till panik. Här är några enkla lösningar:

Ogiltig eller saknad CSRF-token

Detta felmeddelande betyder att din webbläsare inte kunde skapa en säker cookie, eller att den inte kunde komma åt den cookie som behövdes för att godkänna din inloggning. Detta kan vara orsakat av insticksprogram som blockerar annonser och script, men det kan även vara själva webbläsaren som inte har tillåtelse att använda cookies.

För att åtgärda detta problem, följ de här stegen.

Chrome

1. Öppna Chromes Inställningar.
  2. Gå till Sekretess- och säkerhetsavsnittet och klicka på Kakor och andra webbplatsdata.
  3. Skrolla ned till Webbsidor som alltid får använda cookies och klicka på Lägg till.
    • Kopiera och klistra in [*.]todoist.com och klicka på Lägg till.
    • Kopiera och klistra in [*.]cloudfront.net och klicka på Lägg till.
  4. Klicka på Visa alla cookies och webbplatsdata.
  5. Sök efter todoist.
  6. Radera alla Todoist-relaterade poster.
  7. Starta om Chrome och logga in på Todoist.

Firefox

1. Öppna inställningarna i Firefox.
  2. På vänstersidan väljer du Sekretess & säkerhet.
  3. Under Kakor och webbplatsdata klickar du på knappen Hantera undantag.
    1. Kopiera och klistra in https://todoist.com och klicka på Tillåt.
    2. Kopiera sedan och klistra in https://cloudfront.net och klicka på Tillåt.
  4. Klicka på Spara ändringar.
  5. Klicka på Hantera data.
  6. Sök efter todoist och välj Ta bort alla som visas.
  7. Klicka på Spara ändringar.
  8. Klicka på Ta bort för att bekräfta.
  9. Starta om Firefox och logga in på Todoist.

Safari

1. Öppna inställningarna för Safari genom rullgardinsmenyn i navigationslisten eller genom att skriva Cmd + , (⌘,).
  2. Klicka på fliken Integritet.
  3. Kontrollera att Cookies och webbplatsdata inte är inställt på Blockera alla cookies.
  4. Klicka på Hantera webbplatsdata för att se alla lokalt sparade webbplatsdata.
  5. Sök efter todoist och ta bort alla Todoist-relaterade poster.
  6. Starta om Safari och logga sedan in på Todoist.

Felmatchade CSRF-tokens

Detta felmeddelande skapas av integritetstillägg. Om du kör integritetstillägg som t.ex. Ghostery eller Privacy Badger, se då till att lägga till todoist.com som pålitlig webbsida.

Hör av dig

Om du har följt stegen här ovan men ändå upplever problem med CSRF, ta då kontakt med oss, så kan vi - Marija, Summer, Sergio eller någon annan av våra 14 teammedlemmar - gärna hjälpa dig!