Felsök inloggningsproblem med Todoists datorappar

När du loggar in i Todoists datorappar så öppnas automatiskt en ny webbläsarflik där du ska ange dina inloggningsuppgifter. Om du finner att du hamnat i en konstant inloggningsloop mellan webbläsaren och appen, eller om Todoist inte svarar, så kan du följa stegen i den här guiden.

Använd senaste versionen av Todoist

Om en ny version finns tillgänglig så visas ett popupfönster i Todoist om att starta om och uppdatera automatiskt. Om du behöver installera om och uppdatera Todoist för macOS manuellt, så kan du följa de här stegen.

Kolla om popupfönster är tillåtna

Eftersom de här inställningarna ofta byter plats, så behöver du kolla hjälpsidan i din webbläsare för de senaste sätten att aktivera popupfönster:

Byt din standardwebbläsare

Byt din standardwebbläsare tillfälligt för att se om det finns problem som är webbläsarspecifika. Läs igenom hjälpartikeln för ditt operativsystem:

Använd den magiska länken

Med den magiska länken så kan du skapa en unik URL som autentiserar dina Todoist-inloggningsuppgifter och loggar in dig i datorapparna. Använd den här länken om du inte ser någon prompt om att öppna Todoist-appen, eller om du upplever andra inloggningsrelaterade problem.

Avinstallera Todoist och radera applikationsfiler

Läs mer om hur du avinstallerar Todoist för macOS och tar bort alla applikationsfiler. Sedan kan du ladda ned och installera om appen.

Hör av dig

Om du har provat alla felsökningssteg i den här guiden, eller om du fortfarande upplever problem när du loggar in i Todoists datorapp, ta då kontakt med oss och ta med följande information i din anmälan:

• Todoist-app(ar) där du upplever problem
  • Apparnas versionsnummer
  • Inloggningsmetod (till exempel: e-post och lösenord eller Google-konto)
  • Skärmdump på eventuella fel- eller varningsmeddelanden i appen
  • Alla felsökningssteg som du redan har försökt följa för att lösa problemet

Vi - Melis, Dermot, Keita och våra andra 14 teammedlemmar - kommer att hjälpa dig logga in i Todoist, så att du kan fokusera på att få jobbet gjort.