Samarbejd med venner og familie i Todoist

Tilgængelig for

• Begynder
  • Pro
  • Business

Har du brug for et sted at planlægge en stor fest med en ven, dele en indkøbsliste med din ægtefælle eller tildele pligter til dine børn? Prøv at dele dit projekt med dem!

Kvik-tip

Samarbejder du med kolleger i Todoist? Opret et arbejdsrum, og samarbejd med dit team.

Del dit projekt

Alle, du deler dit projekt med, vil have fuld adgang til alle oplysninger, såsom opgaver, kommentarer og vedhæftede filer. De kan tilføje nye opgaver, tildele opgaver, udføre opgaver, tilføje kommentarer og uploade nye filer til projektet.

1. Højreklik på projektet og vælg Del.
  2. Skriv navnet eller e-mailadressen på den person, du vil dele med. Hvis personen, du inviterer, ikke har en Todoist-konto, vil de modtage en projektinvitation via e-mail med muligheden for at tilmelde dig en gratis konto.
  3. Klik på Inviter for at sende invitationer.

Del et overordnet projekt

Hvis du deler et overordnet projekt med nogen, vil vedkommende ikke automatisk have adgang til dets underprojekter. Du vil i stedet skulle invitere dem til hvert underprojekt.

Tildel en opgave

Uddeleger opgaver til de rigtige personer ved at tildele dem til projektmedlemmerne, inklusive dig selv.

Tildel en eksisterende opgave

I et hvilket som helst delt projekt skal du klikke på tildelingsikonet ved siden af opgaven. Vælg derefter personens navn fra opgaveansvarlig-menuen.

Tildel en ny opgave

1. Åbn et vilkårligt delt projekt og klik på + Tilføj opgave.
  2. Indtast opgavenavnet efterfulgt af plus-symbolet.
  3. Vælg personens navn i opgaveansvarlig-menuen.

Bemærk

Du kan kun tildele en enkelt person til en opgave, men du kan vælge og tildele flere opgaver til en person.

Fjern nogen fra dit delte projekt

1. Højreklik på projektet.
  2. Vælg Del fra menuen.
  3. Hold markøren over den brugers navn, du vil fjerne.
  4. Klik på papirkurvsikonet ud for vedkommendes navn.

Betal for din familie eller venner fra én Todoist-konto

Den nemmeste måde at opgradere Todoist for din familie eller venner på er at oprette og invitere alle til et Todoist-team. Opgrader derefter dit team til Business-abonnementet.

Når du opgraderer til Business-abonnementet, bliver du gjort til administrator og vil blive faktureret for alle dets medlemmer. Alle teammedlemmer vil modtage Todoist Pro som en del af Business-abonnementet, hvilket betyder, at de har adgang til betalingsfunktioner, såsom tilpassede påmindelser, kalenderlayout, backups med mere.

Kontakt os

Hvis du har problemer med at samarbejde med venner og familie i Todoist, bedes du kontakte os. Vi – Dermot, Marija, Evert og vores 14 andre teammedlemmer – gennemgår al feedback, mens vi fortsætter med at gøre Todoist endnu bedre.