Introduktion til backups

Tilgængelig for

• Pro
  • Business

Platforme

• Web
  • macOS
  • Windows 10

Du behøver aldrig bekymre dig om at miste dine projekter, opgaver og kommentarer. Todoist opretter automatisk daglige backupfiler af alle dine nuværende projekter, så du til enhver tid nemt kan genskabe et projekt.

Backups oprettes én gang om dagen på dage, hvor du har logget ind på dit Todoist og foretaget ændringer. Når du bruger Todoist, kan der i alt gemmes 21 backups på din konto. Når der oprettes en ny backup, slettes den ældste backup automatisk.

Alle dine data er sikre i Todoist. Hvis du gerne vil vide mere, henviser vi til vores sikkerhedspolitik.

Advarsel

Backups oprettes kun fra den dag, din konto opgraderes fra et gratis abonnement til et Pro- eller Business-abonnement.

Hvis du sletter et projekt, mens du bruger det gratis abonnement, og derefter opgraderer til Pro eller Business, kan du derfor ikke finde projektet i dine backups.

Download en backup

1. Klik på din avatar øverst til venstre.
  2. Klik på Indstillinger.
  3. Åbn fanen Backups.

Hvis du har aktiveret tofaktorgodkendelse på din konto, vil du skulle hente en kode fra din godkendelsesapp til at downloade backuppen. Lær mere.

4. Klik på download ud for en backups. Dette downloader en ZIP-fil med CSV-filer for hvert af dine nuværende projekter (udførte opgaver og arkiverede projekter inkluderes ikke).
  5. Udpak indholdet af ZIP-filen.

Keita · Leder af Kundeservice

Klik på Opret backup øverst på din backup-fane for manuelt at oprette en backup af alle dine aktive projekter.

Gendan en backup

1. Opret et nyt projekt.
  2. Klik på ikonet med tre prikker øverst til højre i projektet.
  3. Vælg Importer fra CSV.
  4. Vælg eller træk CSV-filen fra mappen udtrukket fra ZIP-filen. Tjek, at den svarer til det projekt, du vil gendanne.

Alle de aktive opgaver, forfaldsdatoer, kommentarer og filer fra projektbackup'en føjes til det nye projekt.

Bemærk

Startdatoen for en tilbagevendende forfaldsdato gemmes ikke i backuppen. Hvis du fx har en opgave med den tilbagevendende forfaldsdato hvert år fra 31. januar, og du eksporterer en backup, hvor den er inkluderet, ændres opgavens forfaldsdato til hvert år.

Hvad er inkluderet i backups

Hver Todoist-backup inkluderer følgende data:

• Aktive projekter og aktive opgaver
  • Forfaldsdatoer og -tidspunkter
  • Tilbagevendende forfaldsdatoer, men eksklusive startdatoer
  • 500 kommentarer pr. opgave
  • Links til vedhæftede filer

Gendan en slettet opgave

Hvis du ved et uheld har slettet en opgave eller et projekt, mens du bruger det gratis abonnement, vil du ikke kunne gendanne den/det fra en backup.

Men hvis du har opgraderet til et Pro- eller Business-abonnement, kan du her se, hvordan du gendanner opgaven fra en projektbackup:

1. Log ind på din Todoist-konto på https://app.todoist.com/.
  2. Download og åbn en backup.
  3. Find CSV-filen for projektet, der indeholder den opgave, du skal gendanne.
  4. Opret et nyt projekt.
  5. Importer CSV-filen til det nye projekt. Den bliver til en kopi af det oprindelige projekt.
  6. Flyt den gendannede opgave til det oprindelige projekt.
  7. Slet det nye projekt, hvor du importerede CSV-filen.

FAQ

Backups kan lagre op til 500 kommentarer pr. opgave.