Administrer dit teams abonnement og faktureringsoplysninger


Hvert team har sin egen fakturering, hvilket betyder, at hvis du ønsker at have flere teams, der alle har Business-funktioner, skal du opgradere hvert team til et Business-abonnement.

Derudover faktureres hvert team baseret på antallet af brugere i hver faktureringscyklus.

Betalingsmetoder

For at betale for et team skal du bruge et af de understøttede betalingskort:

  • American Express
  • China UnionPay (CUP)
  • Discover og Diners Club
  • eftpos Australia
  • Japan Credit Bureau (JCB)
  • Mastercard
  • Visa

Købsordrer understøttes ikke på nuværende tidspunkt.

Tilladelser

Teamets administrator er den eneste person, der kan administrere teamets fakturering, og som kan tilføje eller fjerne medlemmer fra teamet mellem faktureringscyklusser.

Sådan håndteres dette på fakturaen:

Hvis du er på månedlig fakturering, og du føjer nye medlemmer til dit team midt i en faktureringscyklus, vil din næste månedlige faktura fakturere dig for deres abonnement for den kommende måned samt gebyrer baseret på den tid, de tilhørte teamet i den foregående måned.

Hvis du er på årlig fakturering, og du føjer nye medlemmer til dit team midt i en faktureringscyklus, vil du modtage en faktura i løbet af den følgende måned baseret på din oprindelige købsdato. Din faktura vil indeholde det skyldige beløb for hvert nyt medlem for resten af deres årlige abonnement samt opkrævninger baseret på den tid, de tilhørte teamet i den foregående årlige faktureringsperiode.

Hvis du fjerner et af dine teammedlemmer, bliver du kun opkrævet for den tid, vedkommende tilhørte teamet. Beløbet svarende til den tid, det fjernede medlem ikke længere var en del af teamet, vil blive krediteret tilbage til dig og vil straks blive trukket fra det skyldige beløb på din næste månedlige eller årlige faktura.

Få adgang til et teams fakturering

Hvis du er teamadministrator, kan du her se, hvordan du får adgang til dit teams fakturering:

  1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Find teamet, du vil se fakturering for, i venstre sidebjælke.
  5. Klik på Fakturering under teamets navn.
  6. Klik på Administrer fakturering.

Få adgang til gamle fakturaer

  1. Log ind på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Find teamet, du vil se og tilgå gamle fakturaer for, i venstre sidebjælke.
  5. Klik på Fakturering under teamets navn.
  6. Klik på Vis faktureringshistorik.

Bemærk

Hvis du abonnerede på Todoist Business før marts 2022, har du adgang til alle fakturaer før denne dato via siden med abonnementsindstillinger.

Opgrader et team til Business

Advarsel

Hvis du bruger Todoist til iOS eller Todoist til Android, skal du skifte over til Todoist i en webbrowser for at opgradere eller nedgradere et team.

Når du opgraderer et team til Business-abonnementet, vil hvert teammedlem automatisk have adgang til Pro-funktioner i deres personlige projekter.

Sådan opgraderer du et team:

  1. Log ind på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Åbn teamindstillingerne.
  3. Find teamet, du vil opgradere, i den venstre sidebjælke.
  4. Klik på Fakturering.
  5. Klik på Opgrader.

Kvitteringer sendes ikke automatisk til teamadministratoren, når betalingen er gennemført. Du kan til enhver tid få adgang til kvitteringer gennem teamets faktureringsindstillinger.

Nedgrader et team

  1. Log ind på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Find teamet, du vil nedgradere, i venstre sidebjælke.
  5. Klik på Fakturering under teamets navn.
  6. Klik på Administrer fakturering.
  7. Vælg Annuller abonnement.

FAQ

Nej, der er ingen måde at overføre kredit mellem teams.

Nej, hvis du har ændret din faktureringsadresse eller momsnummer, vil du ikke kunne redigere tidligere fakturaer med tilbagevirkende kraft. Hvis du har brug for en opdateret faktura, bedes du kontakte os.

For at modtage en refundering af betaling af et Pro- eller Business-abonnement skal du anmode om refunderingen inden for 30 dage af dit abonnements oprettelse og være på årlig fakturering, medmindre andet er fastsat i gældende lov. Månedlige abonnementer er ikke berettiget til refundering. Lær mere i denne artikel.

Hvis du har betalt for Pro og opgraderet til Business, før du har brugt din fulde Pro-tid, vil din resterende Pro-tid blive tilføjet som kredit i vores system. Bemærk dog, at denne kredit kun kan bruges til at betale for Pro-abonnementer.

Hvis du opgraderer til Business inden for 30 dage af dit abonnementskøb af Pro, kan du være berettiget til en fuld refundering. Lær mere i denne artikel.