Administrer dit teams abonnement og faktureringsoplysninger

Administratorer har adgang til at se og ændre et teams faktureringsoplysninger og nedgradere teamet.

Få adgang til et teams fakturering

Hvis du er teamadministrator, kan du her se, hvordan du får adgang til dit teams fakturering:

1. Log ind på din Todoist-konto på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Find teamet, du vil se fakturering for, i venstre sidebjælke.
  5. Klik på Fakturering under teamets navn.
  6. Klik på Administrer fakturering.

Få adgang til gamle fakturaer

1. Log ind på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Find teamet, du vil se og tilgå gamle fakturaer for, i venstre sidebjælke.
  5. Klik på Fakturering under teamets navn.
  6. Klik på Vis faktureringshistorik.

Bemærk

Hvis du abonnerede på Todoist Business før marts 2022, har du adgang til alle fakturaer før denne dato via siden med abonnementsindstillinger.

Nedgrader et team

1. Log ind på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Klik på din avatar øverst til venstre.
  3. Vælg Indstillinger.
  4. Find teamet, du vil nedgradere, i venstre sidebjælke.
  5. Klik på Fakturering under teamets navn.
  6. Klik på Administrer fakturering.
  7. Vælg Annuller abonnement.

FAQ

Nej, der er ingen måde at overføre kredit mellem teams.

Nej, hvis du har ændret din faktureringsadresse eller momsnummer, vil du ikke kunne redigere tidligere fakturaer med tilbagevirkende kraft. Hvis du har brug for en opdateret faktura, bedes du kontakte os.

For at modtage en refundering af betaling af et Pro- eller Business-abonnement skal du anmode om refunderingen inden for 30 dage af dit abonnements oprettelse og være på årlig fakturering, medmindre andet er fastsat i gældende lov. Månedlige abonnementer er ikke berettiget til refundering. Lær mere i denne artikel.