Understøttede betalingsmetoder

Uanset om du vil opgradere til Pro eller opgradere dit team til Business-abonnementet, er der flere understøttede betalingsmetoder at vælge imellem.

Kvik-tip

Tjek Todoists prisside for at lære om priserne og funktionerne inkluderet i enten Pro- eller Business-abonnementerne.

Todoist Pro

Opgrader gennemBetalingsmetoderFaktureringscyklusValuta

Todoist websted

Månedligt eller årligtAUD, CAD, DKK, EUR, GBP, JPY, NOK, SEK eller USD
Køb i appen med AppleUnderstøttede betalingsmetoder i App StoreMånedligt eller årligtAlle valutaer understøttes i App Store
Køb i appen med GoogleUnderstøttede betalingsmetoder på Google PlayMånedligt eller årligtAlle valutaer understøttes i Google Play

Bemærk

Todoist understøtter ikke deling af Pro-abonnementer med familiemedlemmer via Apple Family Sharing eller Google Play Family Library.

Todoist Business

Opgrader gennemBetalingsmetoderFaktureringscyklusValuta

Todoist websted

Månedligt eller årligtAUD, CAD, DKK, EUR, GBP, JPY, NOK, SEK eller USD

Bankoverførsler, checks og købsordrer understøttes ikke som en betalingsmetode.

Kvik-tip

Hvis du oplever problemer med at bruge Link til at betale for Todoist, kan du lære hvordan du nulstiller din Link-konto ved at ændre dit telefonnummer.

Kontakt os

Hvis du har problemer med at tilføje eller opdatere betalingsoplysninger, bedes du kontakte os. Vi – Carol, Diane, Evert eller et af ​​vores andre 14 teammedlemmer – ser frem til at give en hånd med!