Se Teamaktivitet i Todoist

Tilgængelig for

• Business
  • Begynder

Platforme

• Web
  • macOS
  • Windows 10

Teamaktivitet er en projektstyringsløsning i letvægtsklassen til dit team i Todoist. For et givet teamprojekt kan du se, hvilke opgaver der er aktive, forfaldne og er blevet udført. Derudover kan du se alle kommentarer til alle aktive opgaver.

Brug visningen Teamaktivitet til at identificere blokeringer, fx forfaldne opgaver eller kommentarer, der ikke er blevet behandlet, og tag handling ved at tilbyde support eller omfordele opgaver.

Tilgå Teamaktivitet

1. I sidebjælken skal du klikke på ikonet med tre prikker til højre for projektets navn.
  2. Vælg Teamaktivitet.

Team Activity introduction.png

Kvik-tip

Føj et projekt til dine favoritter og tilgå Teamaktivitet endnu hurtigere.

Brug Teamaktivitet

I visningen Teamaktivitet kan du se følgende:

• Aktiv viser alle aktive opgaver i projektet.
  • Udført viser alle udførte opgaver i projektet.
  • Forfalden viser alle forfaldne opgaver i projektet.
  • Kommentarer viser alle kommentarer til opgaver, der endnu ikke er udført.

Klik på en opgave eller kommentar for at åbne opgavevisningen, så du nemt kan redigere opgaven og tilføje kommentarer.

Hvis du er på Business-abonnementet, kan du også se disse data for hvert medlem af et projekt. Du skal blot klikke på deres navn for at se deres tildelte opgaver og kommentarer til aktive opgaver.

Del din feedback

Vi vil meget gerne vide, hvad du synes om Teamaktivitet, og om det hjælper dig med at håndtere dine teamopgaver. Del din feedback med os. Vi – Marco, Dermot, Galina og vores 14 andre teammedlemmer – gennemgår al feedback, mens vi fortsætter med at gøre Todoist endnu bedre.