Yhteistyön tekeminen ystävien ja perheenjäsenten kanssa Todoistissa

Saatavilla

• Beginner
  • Pro
  • Business

Tarvitsetko paikkaa suuren juhlan suunnitteluun ystävän kanssa, ostoslistan jakamiseen puolisosi kanssa tai kotiaskareiden jakamiseen lastesi kanssa? Kokeile jakaa projektisi heidän kanssaan!

Pikavinkki

Teetkö yhteistyötä kollegoiden kanssa Todoistissa? Luo työtila ja tee yhteistyötä tiimisi kanssa.

Projektin jakaminen

Jokaisella, jonka kanssa jaat projektisi, on täysi pääsy kaikkiin tietoihin, kuten tehtäviin, kommentteihin ja liitetiedostoihin. He voivat lisätä uusia tehtäviä, delegoida tehtäviä, suorittaa tehtäviä, lisätä kommentteja ja ladata uusia tiedostoja projektiin.

1. Klikkaa projektia hiiren kakkospainikkeella ja valitse Jaa.
  2. Kirjoita henkilön nimi tai sähköpostiosoite, jonka kanssa haluat jakaa projektin. Jos kutsumallasi henkilöllä ei ole Todoist-tiliä, hän saa projektikutsun sähköpostitse, jossa on mahdollisuus rekisteröidä ilmainen tili.
  3. Lähetä kutsu(t) klikkaamalla Kutsu.

Pääprojektin jakaminen

Jos jaat pääprojektin jonkun kanssa, hänellä ei ole automaattisesti pääsyä sen aliprojekteihin. Sinun on kutsuttava heidät jokaiseen aliprojektiin.

Tehtävän delegoiminen

Delegoi tehtäviä projektin jäsenille, mukaan lukien itsellesi, varmistaaksesi, että oikeat ihmiset tekevät työn.

Olemassa olevan tehtävän delegoiminen

Mene jaettuun projektiin ja klikkaa tehtävän vieressä olevaa delegointikuvaketta. Valitse sitten jäsen vastuuhenkilövalikosta.

Uuden tehtävän delegoiminen

1. Avaa mikä tahansa jaettu projekti ja klikkaa + Lisää tehtävä.
  2. Kirjoita tehtävän nimi ja sen jälkeen plusmerkki.
  3. Valitse henkilön nimi vastuuhenkilövalikosta.

Huomautus

Voit delegoida vain yhden tehtävän yhdelle henkilölle, mutta yhdelle henkilölle voidaan delegoida useita tehtäviä kerralla.

Jäsenen poistaminen jaetusta projektista

1. Klikkaa hiiren oikealla painikkeella projektia.
  2. Valitse valikosta Jaa.
  3. Vie osoitin poistettavan käyttäjän nimen päälle.
  4. Klikkaa nimen vieressä olevaa roskakorikuvaketta.

Perhejäsenten tai ystävien Todoist-tilistä maksaminen yhdeltä tililtä

Helpoin tapa päivittää Todoist ystävillesi ja perheellesi on luoda Todoist-tiimi ja kutsua kaikki siihen. Päivitä sitten tiimisi Business-suunnitelmaan.

Kun päivität Business-suunnitelmaan, sinusta tulee ylläpitäjä ja sinulta laskutetaan kaikkien jäsenten kulut. Kaikki tiimijäsenet saavat Todoist Pron osana Business-tilausta. Tämä tarkoittaa, että heillä on käyttöoikeus maksullisiin ominaisuuksiin, kuten mukautettuihin muistutuksiin, kalenterinäkymään, varmuuskopioihin ja moneen muuhun.

Ota yhteyttä

Jos yhteistyö ystävien ja perheen kanssa Todoistissa tuottaa hankaluuksia, ota meihin yhteyttä. Dermot, Marija, Evert tai joku muu 14 tiimijäsenistämme auttaa sinua mielellään. Käyttäjiltä saatu palaute auttaa meitä parantamaan Todoistia.