Tiimin suunnitelman ja laskutustietojen hallinnoiminen

Ylläpitäjillä on oikeus tarkastella ja muuttaa tiimin laskutustietoja sekä alentaa tiimin suunnitelmaa.

Pääsy tiimin laskutukseen

Jos olet tiimin ylläpitäjä, pääset tiimisi laskutukseen seuraavasti:

1. Kirjaudu sisään Todoist-tilille osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Etsi vasemmasta sivupalkista tiimi, jonka laskutusta haluat tarkastella.
  5. Klikkaa tiimin nimen alta Laskutus.
  6. Klikkaa Hallinnoi laskutusta.

Pääsy vanhoihin laskuihin

1. Kirjaudu sisään Todoist-tilille osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Etsi vasemmasta sivupalkista tiimi, jonka vanhoja laskuja haluat tarkastella ja tarkastella.
  5. Klikkaa tiimin nimen alta Laskutus.
  6. Klikkaa Näytä laskutushistoria.

Huomautus

Jos olet tilannut Todoist Businessin ennen maaliskuuta 2022, voit tarkastella kaikkia tätä päivämäärää edeltäviä laskuja Tilaus-asetussivulla.

Tiimin suunnitelman alentaminen

1. Kirjaudu sisään Todoist-tilille osoitteessa https://todoist.com.
  2. Klikkaa vasemassa yläkulmassa olevaa profiilikuvaasi.
  3. Valitse Asetukset.
  4. Etsi vasemmasta sivupalkista tiimi, jonka suunnitelmaa haluat alentaa
  5. Klikkaa tiimin nimen alta Laskutus.
  6. Klikkaa Hallinnoi laskutusta.
  7. Valitse Peruuta suunnitelma.

UKK

Ei, luottoa ei voi siirtää tiimien välillä.

Ei, jos olet vaihtanut laskutusosoitteesi tai ALV-tunnuksesi, et voi muokata takautuvasti aiempia laskuja. Jos tarvitset päivitetyn laskun, ota meihin yhteyttä.

Saadaksesi hyvityksen Pro- tai Business-suunnitelman maksusta, sinun on pyydettävä hyvitystä 30 päivän kuluessa tilauksesta ja oltava vuosittaisessa laskutuksessa, ellei sovellettavassa laissa toisin säädetä. Kuukausitilaukset eivät ole oikeutettuja hyvitykseen. Lisätietoja tästä artikkelista.