Tiimitoiminnan tarkasteleminen Todoistissa

• Business
  • Beginner

Alustat

• Verkkoversio
  • macOS
  • Windows 10

Tiimitoiminta on kevyt projektinhallintaratkaisu tiimillesi Todoistissa. Katso missä tahansa tiimiprojektissa, mitkä tehtävät ovat aktiivisia, erääntyneitä ja suoritettuja. Lisäksi näet kaikki aktiivisten tehtävien kommentit.

Tiimitoiminnan avaaminen

1. Klikkaa sivupalkissa kolmen pisteen kuvaketta projektin nimen oikealla puolella.
  2. Valitse Tiimitoiminta.

Team Activity introduction.png

Pikavinkki

Lisää projekti suosikkeihisi ja käytä tiimitoimintaa entistä nopeammin.

Tiimitoiminnan käyttäminen

Voit tunnistaa ongelmakohtia, kuten myöhässä olevia tehtäviä tai käsittelemättömiä kommentteja, käyttämällä Tiimitoiminta-näkymää. Tämän jälkeen voit ryhtyä toimenpiteisiin tarjoamalla apua tai uudelleendelegoimalla tehtäviä. Tiimitoiminta-näkymässä voit tarkastella seuraavia asioita:

• Aktiivinen näyttää projektin kaikki aktiiviset tehtävät.
  • Suoritetut näyttää kaikki projektin suoritetut tehtävät. (Jos suoritettuja tehtäviä on paljon, niiden lataaminen voi viedä hetken.)
  • Erääntyneet näyttää kaikki projektin erääntyneet tehtävät.
  • Kommentit näyttää kaikki kommentit tehtävistä, joita ei ole vielä suoritettu.

Kli,kaa mitä tahansa tehtävää tai kommenttia avataksesi tehtävänäkymän, jolloin voit helposti muokata tehtävää ja lisätä kommentteja.

Jos olet Business-suunnitelmassa, voit myös tarkastella näitä tietoja projektin kunkin jäsenen osalta. Klikkaa vain nimeä nähdäksesi hänelle delegoidut tehtävät ja kommentit aktiivisista tehtävistä.

Jaa palautteesi

Haluaisimme tietää, mitä mieltä olet Tiimitoiminnasta ja auttaako se sinua hallitsemaan tiimitehtäviäsi. Jaa palautteesi kanssamme. Marco, Dermot, Galina ja 14 muuta tiiminjääsentämme käyvät läpi kaikki palautteet, jotta voimme edelleen parantaa Todoistia.