Planlegg uken din med Kommende-visningen


Kommende-visningen gir deg et fugleperspektiv av uken din samtidig som du kan organisere kommende oppgaver på ett sted. Gjennomgå planene dine for dager, uker eller til og med måneder fremover – helt opptil to år frem i tid!

Gjennomgå dine kommende oppgaver

Se alle oppgave som forfaller i løpet av de neste sju dagene (og etter det) på tvers av alle prosjektene dine.

Raskt tips

Hvis du er en Todoist Pro- eller Business-bruker, kan du se oppgavene dine i en kalenderlayout, enten etter måned eller uke. Finn ut mer.

Upcoming View Anatomy.png

  1. Klikk på Kommende i sidestolpen.
  2. Bla deg gjennom listen for å se oppgaver planlagt for hvilken som helst dato i fremtiden.
  3. Klikk på nåværende måned for å hoppe til en tidligere eller fremtidig dato. Du ser oppgaver planlagt for den datoen.
  4. Klikk på den venstre og høyre pilen øverst til høyre for å se en annen uke.
  5. Klikk på I dag-knappen øverst til høyre for å komme tilbake til dagens dato.

Planlegge oppgavene dine

Planlegg forfallsdatoer i minutter, så du vet nøyaktig hva du har i vente.

  1. Klikk på Kommende i sidestolpen.
  2. Bla deg ned i oppgavelisten eller bruk ukevelgeren øverst for å hoppe til hvilken som helst dato i fremtiden.
  3. Klikk på + Legg til oppgave for å opprette en oppgave på den valgte dagen.

Planlegge oppgavene dine på nytt

Planlegg oppgaver på nytt for å frigjøre tid på travle dager i uken. I Todoist drar du en oppgave i Kommende-visningen og til den nye datoen. Dette lar deg sørge for at planene dine er overkommelig.

Eksisterende oppgaver: Dra oppgaven til dens nye dato, eller før pekeren over oppgaven, klikk på planlegg-ikonet, og velg en ny forfallsdato.

Forfalte oppgaver: Klikk på Gi ny dato øverst til høyre.

Se eller skjul fremtidige forekomster

Hvis du har Todoist Pro- eller Business-abonnementet, har du tilgang til kalenderlayouten i Kommende-visningen. Derfra velger du om du vil se eller skjule alle fremtidige forekomster av de tilbakevendende oppgavene i kalenderen.

Hvis du vil vise eller skjule fremtidige forekomster av oppgavene dine, klikker du på Visning øverst til høyre. Deretter slår du Fremtidige forekomster på eller av.

Obs

Hvis liste- eller tavlelayouten brukes på prosjektet, ser du kun neste forekomst av oppgaven.

Gode rutiner for Kommende-visningen

Når du får en rutine på å planlegge uken på forhånd, blir Kommende-visning et flott verktøy for å se tilbake på hva du har oppnådd, og proaktivt planlegge oppgaver for den påfølgende uken. Her er noen tips og gode rutiner du kan prøve:

Utsett oppgaver som krever mer tid

Hvis en oppgave krever mer tid for å kunne fullføres, utsetter du den til neste uke med Utsett-alternativet i oppgaveplanleggeren.

clearup-week-web.png

Gå gjennom kommende avtaler

Det er fint å få en følelse av hvilke avtaler som kommer, så du kan planlegge uken deretter. Dette er spesielt nyttig hvis du har satt opp kalenderen din til å synkroniseres med Todoist.

Legg til en forfallsdato for alle oppgaver som må være ferdige innen et gitt tidspunkt, og opprett en påminnelse for å forsikre deg om at du ikke glemmer dem.

Opprette en tilbakevendende oppgave for ukentlige gjennomganger

Foretrekker du å gjennomgå fremgangen din på fredagskvelder, eller planlegg kommende arbeid på søndagsmorgener? Opprett en tilbakevendende ukentlig oppgave for å «Planlegge for uken», slik at den blir en del av planen din.

Ta kontakt

Hvis du har problemer med å bruke Kommende-visingen til å opprette eller planlegge Todoist-oppgaver, tar du kontakt med oss. Vi, Stacey, Sergio, Stef eller et annet av våre 14 andre teammedlemmer, hjelper mer enn gjerne til!