Legg til en Todoist-kalenderfeed

Tilgjengelig for

• Beginner
  • Pro
  • Business

Se alle de planlagte Todoist-oppgavene dine i favorittkalenderappen din.

Når en Todoist-kalenderfeed legges til i kalenderen:

• Oppgaver i private prosjekter eller delte prosjekter der du er en samarbeidspartner, vises.
  • Oppgaver med en forfallsdato, men uten et forfallstidspunkt, vises som heldagshendelser.
  • Oppgaver med en forfallsdato og et forfallstidpsunkt vises som arrangementer som varer én time.
  • Oppgaver med en forfallsdato og oppgavevarighet vises som arrangementer med samme varighet.

Obs

Hvor ofte kalenderfeeden din oppdateres, avhenger av kalenderappen du bruker. Noen kalenderapper oppdateres så ofte som hvert femte minutt, mens andre oppdateres én gang per dag.

Legge til en kontokalenderfeed

Kalender-feeden for kontoen synkroniserer alle oppgaver med en forfallsdato og et klokkeslett på tvers av alle prosjektene dine. En ny «Todoist»-kalender vil opprettes i kalenderappen du velger. Slik ordner du det:

1. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  2. Velg Innstillinger.
  3. Velg Integrasjoner.
  4. Følg trinnene avhengig av hvilken kalenderappen du vil bruke:
  1. Klikk på Kopier kobling ved siden av URL-en for kalenderabonnement.
  2. Åpne Apple Kalender-appen.
  3. Klikk på Fil øverst.
  4. Velg Nytt kalenderabonnement …
  5. Lim inn iCal-feeden du kopierte tidligere.
  6. Velg Oppdater automatisk.
  7. Velg OK.
  1. Klikk på Kopier kobling ved siden av URL-en for kalenderabonnement.
  2. Åpne Outlook-kalenderen.
  3. Høyreklikk på Andre kalendere.
  4. Velg Legg til kalender.
  5. Klikk på Fra Internett…
  6. Lim inn iCal URL-adressen.
  7. Klikk på OK.
  1. Klikk på Kopier kobling ved siden av URL-en for kalenderabonnement.
  2. Åpne Google Kalender.
  3. Til venstre, nedenfor Mine kalendere, klikker du på +-ikonet.
  4. Velg Fra URL og følg instruksjonene for å legge til den nye kalenderen.

Legg til en prosjektkalenderfeed

Prosjektkalenderfeeden oppretter en enveissynkronisering mellom et spesifikt Todoist-prosjekt og kalenderen din.

En ny kalender blir opprettet for hvert nye prosjekt du kobler til. Del prosjektkalenderfeeder med kolleger, kunder, familie eller venner.

Slik setter du opp det:

1. Åpne prosjektet du vil se i kalenderen din.
  2. Klikk på de tre prikkene øverst til høyre.
  3. Velg Kalender-feed for prosjekt.
  4. Følg trinnene avhengig av hvilken kalenderappen du vil bruke:
  1. Klikk på Kopier til utklippstavle under URL-en til kalenderfeeden.
  2. Åpne Apple Kalender-appen.
  3. Klikk på Fil øverst.
  4. Velg Nytt kalenderabonnement …
  5. Lim inn iCal-feeden du kopierte tidligere.
  6. Velg rate for autoamtisk oppdatering.
  7. Velg OK.
  1. Klikk på Kopier til utklippstavle under URL-en til kalenderfeeden.
  2. Åpne Outlook-kalenderen.
  3. Høyreklikk på Andre kalendere.
  4. Velg Legg til kalender.
  5. Klikk på Fra Internett…
  6. Lim inn iCal URL-adressen.
  7. Klikk på OK.
  1. Klikk på Kopier til utklippstavle under URL-en til kalenderfeeden.
  2. Åpne Google Kalender.
  3. Til venstre, nedenfor Mine kalendere, klikker du på pluss-ikonet.
  4. Velg Fra URL og følg instruksjonene for å legge til den nye kalenderen.

Slå av alle kalenderfeeder

Hvis du må slå av alle Todoist-kalenderfeeder, utsteder du en ny API-pollett:

1. Logg inn på Todoist på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Integrasjoner.
  4. Velg Utvikler-fanen.
  5. Klikk på Utsted en ny API-pollett. Du blir logget ut av alle enheter autorisert til å få tilgang til Todoist-kontoen.

Vanlige spørsmål

Dessverre er det i øyeblikket kun mulig å manuelt oppdatere kalender-feeden hvis du bruker Apple Kalender. Hvis du bruker Apple Kalender på macOS, trykker du på + r. Hvis du bruker Apple Kalender på iOS, åpner du appen og trykker på Kalendere nederst på skjermen, deretter trekker du ned skjermen for å oppdatere.

1. Åpne Apple Kalender
  2. Finn Todoist i kalenderlisten på venstre side av skjermen og høyreklikk.
  3. Velg Avslutt abonnement.

Du finner instruksjoner om hvordan du fjerner Google Kalender-integrasjoner i denne artikkelen.

1. Åpne Kalender-fanen.
  2. I mapperute høyreklikker du på navnet til kalenderen du vil slette.
  3. Klikk på Slett kalender, og klikk på Ja for å bekrefte at du vil slette.