Opprett en oppgave som ikke kan fullføres i Todoist

Tilgjengelig for

  • Beginner
  • Pro
  • Business

Hvis du vil ha en oppgave som fungerer som en overskrift, som også lar deg legge til kommentarer og filel, eller hvis du har opprettet en overordnet oppgave med flere underoppgaver som du er bekymret for å fullføre ved et uhell, kan en oppgave som ikke kan fullføres være nøyaktig det du leter etter.

Gjør en oppgave ikke mulig å fullføre

Når du oppretter eller redigerer en ny oppgave, er det bare å legge til en asterisk (*) og et mellomrom foran oppgavens navn for å gjøre den umulig å fullføre. Eksempel: Hvis du vil opprette en oppgave som ikke kan fullføres med navnet Innsjekk på fly, skriver du * Innsjekk på fly.

uncompletable-help-center.png

Hvis du vil gjøre en oppgave som ikke kan fullføres om til en oppgave som kan fullføres, fjerner du bare asterisken (*) og mellomromet fra starten av oppgavens navn.

Vanlige spørsmål

Oppgaver som kan fullføres har en sirkel til venstre for oppgavenavnet, mens oppgaver som ikke kan fullføres ikke har en sirkel.

Screenshot_2020-10-29_at_15.12.13.png

En seksjon brukes til å dele opp store prosjekter i mindre, mer håndterlige deler, mens oppgaver som ikke kan fullføres bare er en vanlig oppgave, bortsett fra at de ikke kan fullføres. Eksempel: Med en oppgave som ikke kan fullføres kan du legge til kommentarer og legge ved filer, du kan tilordne den til deg selv eller en samarbeidspartner, og du kan også gi den en forfallsdato og et forfallstidspunkt.