Administrer teamet ditt og faktureringsinformasjonen

Administratorer har tilgang til å se og endre et teams faktureringsinformasjon, og de kan nedgradere teamet.

Tilgang til fakturering for et team

Hvis du er administrator for et team, ser du her hvordan du får tilgang til fakturering for teamet:

1. Logg inn på Todoist-kontoen din på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Finn teamet du vil vise fakturering for, i venstre sidestolpe.
  5. Klikk på Fakturering under navnet til teamet.
  6. Klikk på Administrer fakturering.

Tilgang til gamle fakturaer

1. Logg inn på Todoist-kontoen din på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Finn teamet du vil se og få tilgang til gamle fakturaer for, i venstre sidestolpe.
  5. Klikk på Fakturering under navnet til teamet.
  6. Klikk på Se faktureringshistorikk.

Obs

Hvis du abonnerte på Todoist Business før mars 2022, får du tilgang til fakturaer før denne datoen via siden med abonnementsinnstillinger.

Nedgrader et team

1. Logg inn på Todoist-kontoen din på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Finn teamet du vil nedgradere, i sidestolpen til venstre.
  5. Klikk på Fakturering under navnet til teamet.
  6. Klikk på Administrer fakturering.
  7. Velg Kanseller abonnement.

Vanlige spørsmål

Nei, det er ingen måte å overføre krediter på mellom team.

Nei, hvis du har endret faktureringsadresse eller mva-nummer, vil du ikke kunne redigere tidligere fakturaer med tilbakevirkende kraft. Hvis du trenger en oppdatert faktura, kan du ta kontakt med oss.

For å motta refusjon av en betaling for et Pro- eller Business-abonnement, må du be om refusjonen innen 30 dager etter at du opprettet abonnementet, og du må benytte deg av årlig fakturering, med mindre annet er bestemt av gjeldende lov. Månedlige abonnementer er ikke kvalifisert for en refusjon. Les mer i denne artikkelen.