Administrer teamet ditt og faktureringsinformasjonen


Hver team har sin egen fakturering, noe som betyr at hvis du ønsker å ha flere team som alle har Business-funksjoner, må du oppgradere hvert team til et Business-abonnement.

Videre blir hvert team fakturert basert på antall brukere i hver faktureringsperiode.

Betalingsmåter

For å betale for et team kan du bruke et av de støttede betalingskortene:

  • American Express
  • China UnionPay (CUP)
  • Discover & Diners Club
  • eftpos Australia
  • Japan Credit Bureau (JCB)
  • Mastercard
  • Visa

Faktura støttes ikke for øyeblikket.

Tillatelser

Administratoren for team er den eneste personen som kan administrere fakturering for teamet, og som kan legge til eller fjerne medlemmer til og fra teamet mellom faktureringssykluser.

Slik håndteres dette på fakturaen:

Hvis du bruker månedlig fakturering og legger til nye medlemmer midt i teamets faktureringssyklus, vil den neste månedlige fakturaen din fakturere deg både for abonnementet deres for den kommende måneden samt kostnadene basert på tiden de tilhørte teamet i løpet av forrige måned.

Hvis du har årlig fakturering og legger til nye medlemmer midt i teamets faktureringssyklus, vil du motta en faktura i løpet av den påfølgende måneden basert på den opprinnelige kjøpsdatoen. Fakturaen din vil inkludere beløpet som skal betales for hvert nytt medlem for resten av det årlige abonnementet, samt kostnader basert på den tiden de tilhørte team i løpet av forrige årlige faktureringsperiode.

Hvis du fjerner et av teamets medlemmer, belastes du kun for tiden de tilhørte teamet. Tid tilsvarende tiden som det fjernede medlemmet ikke lenger var en del av teamet, vil bli kreditert tilbake til deg og umiddelbart trukket fra beløpet som skal betales på din neste månedlige eller årlige faktura.

Tilgang til fakturering for et team

Hvis du er administrator for et team, ser du her hvordan du får tilgang til fakturering for teamet:

  1. Logg inn på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Finn teamet du vil vise fakturering for, i venstre sidestolpe.
  5. Klikk på Fakturering under navnet til teamet.
  6. Klikk på Administrer fakturering.

Tilgang til gamle fakturaer

  1. Logg inn på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Finn teamet du vil se og få tilgang til gamle fakturaer for, i venstre sidestolpe.
  5. Klikk på Fakturering under navnet til teamet.
  6. Klikk på Se faktureringshistorikk.

Obs

Hvis du abonnerte på Todoist Business før mars 2022, får du tilgang til fakturaer før denne datoen via siden med abonnementsinnstillinger.

Oppgrader et team til Business

Advarsel

Hvis du bruker Todoist for iOS eller Todoist for Android, bytter du til Todoist i en nettleser for å oppgradere eller nedgradere et team.

Når du oppgraderer et team til Business-abonnementet, får hvert teammedlem automatisk tilgang til Pro-funksjonene i sine private prosjekter.

For å oppgradere et team:

  1. Logg inn på Todoist-kontoen på https://todoist.com.
  2. Åpne innstillingene for teamet.
  3. Finn teamet du vil oppgradere, i sidestolpen til venstre.
  4. Klikk på Fakturering.
  5. Klikk på Oppgrader.

Kvitteringer sendes ikke automatisk til administratorenen av teamet når betalingen er gjennomført. Få tilgang til kvitteringer når som helst gjennom faktureringsinnstillingene for team.

Nedgrader et team

  1. Logg inn på Todoist-kontoen din på https://todoist.com.
  2. Klikk på avataren din øverst til venstre.
  3. Velg Innstillinger.
  4. Finn teamet du vil nedgradere, i sidestolpen til venstre.
  5. Klikk på Fakturering under navnet til teamet.
  6. Klikk på Administrer fakturering.
  7. Velg Kanseller abonnement.

Vanlige spørsmål

Nei, det er ingen måte å overføre krediter på mellom team.

Nei, hvis du har endret faktureringsadresse eller mva-nummer, vil du ikke kunne redigere tidligere fakturaer med tilbakevirkende kraft. Hvis du trenger en oppdatert faktura, kan du ta kontakt med oss.

For å motta refusjon av en betaling for et Pro- eller Business-abonnement, må du be om refusjonen innen 30 dager etter at du opprettet abonnementet, og du må benytte deg av årlig fakturering, med mindre annet er bestemt av gjeldende lov. Månedlige abonnementer er ikke kvalifisert for en refusjon. Les mer i denne artikkelen.

Hvis du har betalt for Pro og oppgraderer til Business før du bruker opp all Pro-tiden din, vil den gjenværende Pro-tiden din legges til som kredit i systemet vårt. Merk deg imidlertid at denne krediten kun kan brukes til å betale for Pro-abonnement.

Hvis du oppgraderer til Business innen 30 dager etter å ha abonnert på Pro, kan det hende du kvalifiserer for en full tilbakebetaling. Finn ut mer i denne artikkelen.