Støttede betalingsmåter

Enten du vil oppgradere til Pro eller oppgradere teamet ditt til Business-abonnementet, er det flere forskjellige betalingsmåter å velge mellom.

Raskt tips

Sjekk Todoist-prissiden for å finne ut mer om prisene og funksjonene som følger med Pro- og Business-abonnementet.

Todoist Pro

Oppgrader gjennomBetalingsmåterFakturasyklusValuta

Todoist-nettstedet

Månedlig eller årligAUD, CAD, DKK, EUR, GBP, JPY, NOK, SEK eller USD
Kjøp i app med AppleStøttede betalingsmåter i App StoreMånedlig eller årligAlle valutaer støttet i App Store
Kjøp i app med GoogleStøttede betalingsmåter i Google PlayMånedlig eller årligAlle valutaer støttet i Google Play

Obs

Todoist støtter ikke deling av Pro-abonnement med familiemedlemmer via Apples familiedeling eller Google Plays familiebibliotek.

Todoist Business

Oppgrader gjennomBetalingsmåterFakturasyklusValuta

Todoist-nettstedet

Månedlig eller årligAUD, CAD, DKK, EUR, GBP, JPY, NOK, SEK eller USD

Bankoverføringer, sjekk og faktura støttes ikke som betalingsmåte.

Raskt tips

Hvis du opplever problemer med å bruke Link til å betale for Todoist, kan du lese hvordan du tilbakestiller Link-kontoen din ved å endre telefonnummeret ditt.

Ta kontakt

Hvis du har problemer med å legge til eller oppdatere betalingsinformasjonen, tar du kontakt med oss. Vi, Carol, Diane, Evert eller et av våre 14 andre teammedlemmer, ser frem til å hjelpe deg!