Feilsøke innloggingsproblemer med Todoist-datamaskinappene

Når du logger inn på Todoist-datamaskinappene, åpnes en ny nettleserfane automatisk der du skal skrive inn kontoinformasjonen din. Hvis du opplever en konstant innloggingssløyfe mellom nettleseren og appen, eller hvis Todoist slutter å svare, følger du trinnene i denne guiden.

Bruk den nyeste versjonen av Todoist

Hvis en ny versjon er tilgjengelig, ser du et vindu i Todoist om å starte på nytt og oppdatere automatisk. Hvis du trenger å manuelt installere og oppdatere Todoist for macOS, følger du disse trinnene.

Sjekk om vinduer er tillatt

Siden plasseringen av disse innstillingene ofte endres, ber vi deg sjekke nettleserens hjelpeside for den oppdaterte måten å slå på popup-vinduer:

Endre standard nettleser

Endre standard nettleser midlertidig for å se om dette er et problem som er spesifikt for nettleseren. Sjekk støtteartikkelen for operativsystemet ditt:

Bruk Magic Link

Magic Link lar deg opprette en unik URL som autentiserer Todoist-kontoinformasjonen din og logger deg inn på datamaskinappene. Bruk denne koblingen hvis forespørselen om å åpne Todoist-appen ikke vises, eller hvis du opplever andre innloggingsrelaterte problemer.

Avinstaller Todoist og slett appfiler

Finn ut hvordan du avinstallerer Todoist for macOS og fjerner alle appfiler. Deretter kan du laste ned og installere appen på nytt.

Ta kontakt

Hvis du har prøvd alle feilsøkingstrinnene i denne guiden, og du fortsatt har problemer med å logge inn på Todoist-datamaskinappen, tar du kontakt med oss og inkluder følgende detaljer i rapporten din:

• Todoist-appen(e) der du opplever problemet
  • Versjonsnummer på appen
  • Innloggingsmetode (for eksempel: e-post og passord eller Google-konto)
  • Skjermbilder av eventuelle feil- eller advarselsmeldinger i appen
  • Feilsøkingstrinn du allerede har forsøkt for å løse problemet

Vi, Melis, Dermot, Keita og våre 14 andre teammedlemmer, hjelper deg med å logge inn på Todoist, slik at du kan fokusere på å få arbeidet gjort.