Het abonnement en factuurgegevens voor je team beheren

Admins kunnen de factuurgegevens van een team bekijken en wijzigen, en kunnen het team downgraden.

Toegang krijgen tot de facturatie voor een team

Als je een team-admin bent, krijg je op deze manier toegang tot de facturatie voor je team:

1. Log in op je Todoist-account op https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Vind het team waarvoor je de facturatie wil bekijken in de zijbalk links.
  5. Klik op Facturatie onder de teamnaam.
  6. Klik op Facturatie beheren.

Toegang krijgen tot oude facturen

1. Log in op het Todoist-account op https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Vind het team waarvoor je de oude facturen wil bekijken in de zijbalk links.
  5. Klik op Facturatie onder de teamnaam.
  6. Klik op Facturatiegeschiedenis bekijken.

Notitie

Indien je je voor maart 2022 abonneerde op Todoist Business, heb je toegang tot de facturen van voor deze datum in de pagina Abonnementinstellingen.

Een team downgraden

1. Log in op het Todoist-account op https://todoist.com.
  2. Klik op je avatar links bovenin.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Vind het team om te downgraden in de zijbalk links.
  5. Klik op Facturatie onder de teamnaam.
  6. Klik op Facturatie beheren.
  7. Selecteer Abonnement opzeggen.

Veelgestelde vragen

Nee, er is geen manier om krediet tussen teams over te hevelen.

Nee, als je je factuuradres of btw-nummer gewijzigd hebt, kan je facturen uit het verleden niet met terugwerkende kracht bewerken. Als je een bijgewerkte factuur nodig hebt, kan je ons contacteren.

Om een terugbetaling te krijgen voor een Pro- of Business-betaling, moet je de terugbetaling aanvragen binnen de 30 dagen na het abonneren en op een jaarlijkse facturatie zitten, tenzij anders vereist door de toepasselijke wetgeving. Maandelijkse abonnementen komen niet in aanmerking voor een terugbetaling. Kom in dit artikel meer te weten.