Een teamproject verplaatsen naar je persoonlijke werkruimte

• Business
  • Beginner
  • Pro

Platforms

• macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10
  • Linux

Teamrol

• Admin

Je realiseerde je net dat een project in de teamwerkruimte beter geschikt is als een persoonlijk project. 🫢 Als je de maker bent van de teamwerkruimte, en een admin, dan kan je een project verplaatsen naar je persoonlijke werkruimte.

Individuele taken kunnen niet terug verplaatst worden naar projecten in je persoonlijke werkruimte. Je kan alleen teamprojecten verplaatsen.

Snelle tip

Versleep het gewenste project in een team naar je persoonlijke werkruimte in de zijbalk.

1. Selecteer een teamproject in de zijbalk.
  2. Klik op Bewerken.
  3. Selecteer Mijn projecten in het menu voor de werkruimte.
  4. Klik op Opslaan om te bevestigen.

Niet-makers: een teamproject verplaatsen

Als je niet de originele maker bent van het team, en je probeert een teamproject te verplaatsen naar je persoonlijke werkruimte, zal je een notificatie te zien krijgen om de maker van het team te contacteren voor hulp.

De maker van het team kan het project naar hun persoonlijke werkruimte verplaatsen, het vervolgens met jou delen en dan het project verlaten, indien gewenst.

Krijg hulp

Als je in Todoist problemen ervaart met het verplaatsen van een teamproject naar je persoonlijke werkruimte, contacteer ons dan.