Probleemopsporing bij problemen met inloggen op de Todoist desktop-apps

Wanneer je op de Todoist desktop-apps inlogt, zal er automatisch een nieuw tabblad in je browser geopend worden voor het invoeren van de logingegevens voor je account. Als je in een constante login loop tussen de browser en de app belandt, of als Todoist niet meer reageert, volg je de stappen in deze gids.

Gebruik de nieuwste versie van Todoist

Indien er een nieuwe versie beschikbaar is, zal je een pop-up te zien krijgen in Todoist om te herstarten en automatisch te updaten. Als je Todoist voor macOS handmatig moet herinstalleren en updaten, volg je deze stappen.

Controleer of pop-ups toegestaan zijn

Aangezien de locatie van deze instellingen vaak verandert, controleer je de helppagina voor de browser voor de recentste stappen om pop-ups in te schakelen:

Verander de standaardbrowser

Wijzig de standaardbrowser tijdelijk om te zien of het een probleem is dat gerelateerd is aan je browser. Bekijk het ondersteuningsartikel voor je besturingssysteem:

De magische link gebruiken

De magische link laat je een unieke URL aanmaken om je Todoist-logingegevens te authenticeren en op de desktop-apps in te loggen. Gebruik deze link als de vraag om de Todoist-app te openen niet verschijnt, of als je andere login-gerelateerde problemen ervaart.

Verwijder Todoist en de bestanden voor de app

Kom te weten hoe je Todoist voor macOS verwijdert en alle bestanden voor de app. Download en herinstalleer de app daarna.

Contacteer ons

Als je alle stappen tot probleemopsporing in deze gids geprobeerd hebt, of je hebt nog steeds een probleem met het inloggen op de Todoist desktop-app, contacteer ons dan en voeg de volgende details bij in je rapport:

• Todoist-app(s) waar je het probleem ervaart
  • Versienummers van de Todoist-app
  • Login-methode (bijvoorbeeld e-mail en wachtwoord of Google-account)
  • Screenshots van eventuele fout- of waarschuwingsberichten in de app
  • Alle andere stappen voor probleemopsporing die je al hebt geprobeerd om het probleem op te lossen

We (Melis, Dermot, Keita, of een andere van onze 14 teamgenoten) helpen je om op Todoist in te loggen, zodat je je kan focussen op het werk gedaan te krijgen.