De magische link gebruiken om in te loggen op Todoist

Beschikbaar voor

• Beginner
  • Pro
  • Business

Platforms

• macOS
  • Windows 10
  • Linux

Teamrol

• Admin
  • Teamlid
  • Gast

De magische link is een unieke URL die de logingegevens van je account authenticeert, zodat je kan inloggen op de desktop-apps van Todoist.

Magic Link Help.png

Gebruik de magische link als de prompt om Todoist te openen niet verschijnt of als je loginproblemen ondervindt bij de desktop-apps:

Notitie

Update Todoist tot 8.17.0 of later om de magische link te gebruiken wanneer je op de app inlogt. Als je het nog niet geïnstalleerd hebt, download de desktop-app voor Todoist dan.
  1. Open de Todoist desktop-app.
  2. Klik op Doorgaan in je browser.
  3. Voer de logingegevens voor je Todoist-account in. Je ziet een prompt om de desktop-app te openen.
  4. Klik op Annuleren om de prompt af te sluiten.
  5. Klik op Probeer een magische link te gebruiken op de inlogpagina.
  6. Klik op het kopiëren-icoon naast de magische link.
  7. Schakel over naar de Todoist-app.
  8. Klik op gebruik een magische link.
  9. Plak de magische link.
  10. Klik op Inloggen.

Krijg hulp

Als je problemen ervaart bij het inloggen op Todoist met de magische link, contacteer ons dan.