Samarbeta med vänner och familj i Todoist

Tillgängligt för

• Gratis
  • Pro
  • Business

Behöver du någonstans där du kan planera en stor fest med en kompis, dela en inköpslista med din partner eller ge dina barn hushållssysslor? Prova att dela ett projekt med dem!

Snabbtips

Samarbetar du med kollegor i Todoist? Skapa en arbetsyta och samarbeta med ditt team.

Dela ditt projekt

Alla som du delar ett projekt med kommer att ha full tillgång till all information inklusive uppgifter, kommentarer och filbilagor. De kommer att kunna lägga till nya uppgifter, tilldela uppgifter, slutföra uppgifter, lägga till kommentarer och ladda upp nya filer i projektet.

1. Högerklicka på projektet och välj Dela.
  2. Skriv namnet eller e-postadressen på personen som du vill dela till. Om personen du bjuder in inte har ett Todoist-konto så får den ett e-postmeddelande med en projektinbjudan, med alternativet att skapa ett gratiskonto.
  3. Klicka på Bjud in för att skicka en eller fler inbjudningar.

Dela ett huvudprojekt

Om du delar ett huvudprojekt med någon, så kommer personen inte att få automatisk åtkomst till dess underprojekt. Du kommer att behöva bjuda in personen till alla underprojekt.

Tilldela en uppgift

Delegera uppgifter till rätt personer genom att tilldela projektmedlemmar, inklusive dig själv.

Tilldela en befintlig uppgift

Gå till valfritt delat projekt och klicka på tilldelningsikonen bredvid uppgiftsnamnet. Välj sedan personens namn i tilldelningsmenyn.

Tilldela en ny uppgift

1. Öppna valfritt delat projekt och klicka på + Lägg till uppgift.
  2. Skriv uppgiftsnamnet följt av ett plustecken.
  3. Välj personens namn i tilldelningsmenyn.

Observera

Du kan bara tilldela en enskild person en uppgift, men du kan markera och tilldela någon flera uppgifter.

Ta bort någon från ditt delade projekt

1. Högerklicka på projektet.
  2. Välj Dela i menyn.
  3. Håll muspekaren över användarnamnet som du vill ta bort.
  4. Klicka på soptunnan bredvid personens namn.

Betala för vänner eller familj från samma Todoist-konto

Det är enklast att uppgradera Todoist för vänner och familj genom att skapa och bjuda in alla till ett Todoist-team. Sedan kan du uppgradera ditt team till Business-versionen.

När du uppgraderar till Business-versionen så blir du administratör och kommer att faktureras för alla teamets medlemmar. Alla teammedlemmar kommer att få Todoist Pro som en del av Business-versionen, vilket innebär att de har tillgång till betalfunktioner såsom anpassade påminnelser, kalenderlayouten, säkerhetskopior, med mera.

Hör av dig

Om du skulle få problem med att samarbeta med vänner och familj i Todoist, ta då kontakt med oss, så kan vi - Dermot, Marija, Evert, eller någon av våra 14 andra teammedlemmar - gärna gå igenom din feedback och fortsätta att göra Todoist ännu bättre.