Flytta ett teamprojekt till din egen arbetsyta

Tillgängligt för

• Business
  • Gratis
  • Pro

Plattformar

• macOS
  • iOS
  • Android
  • Windows 10
  • Linux

Teamroll

• Administratör

Du kom just på att ett projekt som ligger i teamarbetsytan skulle passa bättre som ett eget, privat projekt. 🫢 Om det var du som skapade teamarbetsytan och är administratör, så kan du flytta ett projekt till Mina projekt.

Det går inte att flytta tillbaka individuella uppgifter till projekt i din egen arbetsyta. Du kan bara flytta teamprojekt.

Snabbtips

Dra det önskvärda teamprojektet till din egen, privata arbetsyta i sidomenyn.

1. Välj ett teamprojekt i sidomenyn.
  2. Klicka på Redigera.
  3. Välj Mina projekt i arbetsytans meny.
  4. Klicka på Spara för att bekräfta.

Icke-skapare: Flytta ett teamprojekt

Om du inte är den ursprungliga teamskaparen och vill flytta över ett teamprojekt till dina egna projekt, så kommer du att få en avisering om att kontakta teamskaparen för att få hjälp.

Teamskaparen kan flytta projektet till sina egna projekt och därifrån går det att dela det med dig. Sedan kan personen gå ur projektet om så önskas.

Få hjälp

Om du har problem med att flytta ett Todoist-teamprojekt tillbaka till dina egna projekt, kontakta då oss.