Betalningsmetoder som stöds

Oavsett om du vill uppgradera till en Pro-version eller uppgradera ditt team till Business-versionen, så finns det stöd för flera betalningsmetoder att välja bland.

Kolla in Todoists prissida för att läsa mer om priserna och funktionerna som ingår i antingen Pro- eller Business-versionen.

Bankkort

Du kan betala göra kortbetalning med något av de bankkort som stöds:

• American Express
  • Discover och Diners Club
  • Japan Credit Bureau (JCB)
  • Mastercard
  • UnionPay
  • Visa och Visa Debit

Todoist Pro

Uppgradera genomBetalningsmetoderFaktureringsperiodValuta

Todoists webbsida

• Betal- eller kreditkort
  • Apple Pay (tillgängligt på Safari)
  • Länk
  • SEPA (på begäran)
  • iDEAL (tillgängligt för kunder i Nederländerna)
Månadsvis eller årsvisAUD, CAD, DKK, EUR, GBP, JPY, NOK, SEK eller USD
Köp inuti appen med AppleBetalningsmetider i App StoreMånadsvis eller årsvisAlla valutor som stöds i App Store
Köp inuti appen med GoogleBetalningsmetoder i Google PlayMånadsvis eller årsvisAlla valutor som stöds i Google Play

Banköverföring, checkar och inköpsorder är inte godkända betalningsmetoder.

Observera

Todoist stöder inte att man delar Pro-prenumerationer med sin familj via Apples Familjedelning eller Familjens bibliotek på Google Play .

Todoist Business

Uppgradera ett team till Business-versionen på Todoists webbsida med någon av följande:

Snabbtips

Om du är en del av ett team som har blivit uppgraderat till Business, så får du automatiskt åtkomst till Pro-funktioner i dina egna projekt!

Få hjälp

• Uppdatera betalningsuppgifter för en betalversion, t.ex. när du ska byta bankkort eller byta till månads- eller årsfakturering.
  • Säg upp en betald Todoist-version.
  • Om det uppstår problem med att använda Link för att betala för Todoist, läs då mer om hur du återställer ditt Link-konto genom att byta telefonnummer.
  • Om du har problem med att lägga till eller uppdatera betalningsuppgifter, kontakta då oss.