Fejlfind problemer med Todoist til Gmail-tilføjelsesprogrammet

Platforme

• Web
  • iOS
  • Android

Todoist til Gmail-tilføjelsesprogrammet er praktisk, når du skal tilføje vigtige e-mails som opgaver. For at bruge tilføjelsesprogrammet skal du logge ind på Gmail med din Google workspace-konto og klikke på Todoist-ikonet i højre sidebjælke.

Men hvis du ser en fejl, eller tilføjelsesprogrammet holder op med at virke, hjælper denne vejledning dig med at fejlfinde disse problemer, så du hurtigt kan komme tilbage på rette kurs.

E-mails åbnes ikke i Gmail til iOS

På grund af en begrænsning med Gmail til iOS kan opgaver, der er oprettet med Todoist-tilføjelsesprogrammet, ikke åbnes direkte i appen. Hvis du i stedet trykker på den e-mail, der er knyttet til opgaven, åbnes den i en ny fane på Safari til iOS.

Roterende cirkel, mens du bruger tilføjelsesprogrammet i Safari

Hvis du bruger Safari, og der vises en roterende cirkel, mens du bruger Todoist til Gmail-tilføjelsesprogrammet, skal du følge disse trin for at tillade pop-op-vinduer til browseren:

1. Åbn Todoist i Safari.
  2. Klik på Safari øverst til venstre i hovedmenuen.
  3. Vælg Indstillinger...
  4. Åbn fanen Websider.
  5. Scroll ned og vælg Pop-up-vinduer til venstre.
  6. Åbn menuen til højre for todoist.com og vælg Tillad.

Fejl med tilføjelsesprogram under brug af Gmail til iOS

Hvis du bruger Todoist til Gmail-tilføjelsesprogrammet, mens du er på en iOS-enhed, vil du muligvis se en fejlbesked, der indikerer, at noget gik galt, mens tilføjelsesprogrammet blev eksekveret.

Dette sker, fordi Gmail-appen til iOS ikke giver Todoist den nødvendige tilladelse til at hente e-mailens emnelinje.

Desværre betyder det, at tilføjelsesprogrammet ikke længere virker med Todoist på din iOS-enhed. En løsning ville være at bruge tilføjelsesprogrammet gennem webbrowseren på din computer.

Få hjælp

Hvis du oplever andre problemer med Todoist til Gmail-tilføjelsesprogrammet, som ikke er dækket af denne vejledning, bedes du kontakte os.