Luetteloasettelun käyttäminen Todoistissa

• Beginner
  • Pro
  • Business

Alustat

• macOS
  • iOS
  • Android

Luetteloasettelu esittää projektin tai näkymän tehtävät ja osiot luettelona. Ensimmäinen tehtävä näkyy luettelon yläosassa, ja jokainen seuraava tehtävä sijoitetaan sen alapuolelle.

Luetteloasettelun valitseminen

Kun luot uutta projektia, valitse Asettelu-valikosta Luettelo.

Luetteloasettelun käyttöönotto olemassa olevalle projektille:

1. Avaa projekti sivupalkista.
  2. Klikkaa Näkymä oikeasta yläkulmasta.
  3. Valitse Luettelo.

Jos et enää tarvitse luetteloasettelua, vaihda joko taulu- tai kalenteriasetteluun Näkymä-valikosta.

Lisätietoja

Jos sinulla on vaikeuksia luoda tehtäviä tai määrittää eräpäiviä luetteloasettelua käyttäessäsi, ota meihin yhteyttä.