Opprette et begrenset prosjekt i Todoist

En gang i blant vil du kanskje holde ting privat. Kanskje du har en månedlig samtale med lederen din, eller du vil ha et sted å jobbe med sensitiv informasjon med teamet ditt.

Uansett hva det er, kan du få litt privatliv ved å opprette et begrenset prosjekt i teamet ditt!

Opprette et begrenset prosjekt

Advarsel

Du kan kun opprette begrensede prosjekter i et team, ikke i dine private prosjekter (disse er private som standard og kan kun sees av brukere du manuelt har delt dem med).

1. Finn teamet hvor du vil opprette det begrensede prosjektet.
  2. Klikk på pluss-ikonet ved siden av teamnavnet.
  3. Velg Legg til prosjekt.
  4. Skriv et prosjektnavn.
  5. Velg foretrukket prosjektfarge og layout.
  6. I Tilgang-menyen velger du Begrenset.
  7. Klikk på Legg til for å opprette det begrensede prosjektet.

Legge til en person i et begrenset prosjekt

Etter at du har opprettet et begrenset prosjekt føler du denne fremgangsmåten for å legge til en person i prosjektet:

1. Åpne det begrensede prosjektet.
  2. Klikk på Del øverst til høyre i prosjektet ditt.
  3. Skriv inn navnet eller e-postadressen til personen du vil dele med.
  4. Velg personens rolle.
  5. Klikk på Inviter for å sende invitasjonen(e).

Raskt tips

Ta en titt på artiklene nedenfor for å finne ut mer om team: