Introduksjon til kommentarer og filopplastinger

Tilgjengelig for

• Beginner
  • Pro
  • Business

Ta tilbake tiden du bruker på å jakte på informasjonen du trenger. Med oppgave- og prosjektkommentarer kan du legge til notater, laste opp filer, og diskutere med kollegene dine. Alt forblir organisert i oppgavene og prosjektene dine, så du kan sette i gang med å arbeide umiddelbart.

Legge til kommentarer og filer i oppgaver

1. Før pekeren over en oppgave og klikk på snakkeboblen, som dukker opp til høyre for oppgavenavnet.
  2. Skriv inn en kommentar i kommentarfeltet.
  3. Klikk på en av følgende:
    • Binders: Legg ved en fil. Se alle støttede filtyper.
    • Mikrofon: Ta opp en lydkommentar.
    • Emoji: Legg til en emoji.
  4. Tagg noenfor å varsle dem om kommentaren din, hvis nødvendig.
  5. Klikk på Kommenter for å lagre den.

Kommentarer er alltid listet opp kronologisk i oppgaven. Du kan ikke manuelt endre rekkefølgen på dem.

Legg til kommentarer og filer i prosjekter

Prosjektkommentarer legges ved hele prosjektet, i stedet for én enkelt oppgave. De organisere viktig prosjektinformasjon og filer på ett sted. Hvis du jobber i et delt prosjekt, er prosjektkommentarer hendig for å sørge for at alle er oppdatert.

1. Klikk på prosjektet i sidestolpen.
  2. Klikk på kommenter-ikonet øverst til høyre.
  3. Skriv inn kommentaren din, eller klikk på bindersen for å legge ved en fil.
  4. Klikk på Kommenter for å lagre den.

Kommentarer er alltid listet opp kronologisk i prosjektet. Du kan ikke manuelt endre rekkefølgen på dem.

Varsle noen om en kommentar

Det vil være tilfeller der du skriver en kommentar og vil forsikre deg om at teammedlemmer ser den. I disse tilfellene kan du varsle dem.

Obs

For å varsle noen om en oppgavekommentar i et privat prosjekt, må du først dele prosjektet. Hvis du vil varsle noen i et teamprosjekt, må du forsikre deg om at personen er en del av teamet ditt.

Hvis du publiserer den første oppgavekommentaren uten å varsle en bestemt person, blir den som laget oppgaven, mottakeren og den som tildelte varslet om kommentaren.

Hvis det er minst én kommentar i oppgaven, mottar de som opprinnelig ble varslet alle andre kommentarer lagt til oppgaven.

Hvis du trenger å varsle noen spesifikke personer, eller alle i prosjektet, gjør du som følger:

1. Start en ny oppgavekommentar eller prosjektkommentar i et delt prosjekt.
  2. Hvis du vil varsle den andre personen direkte:
    • Skriv @ i kommentarfeltet og begynn å skrive navnet til personen.
    • Du vil se en liste med navn som matcher det du skriver. Når du ser personen du vil varsle, klikker du på navnet.
  3. Hvis du bare vil varsle noen uten å gjøre det direkte, gjør du følgende:
    • Klikk på feltet ved siden av Varsle.
    • Velg brukerne du vil varsle ved å klikke på navene deres (eller klikk på Alle, hvis du ønsker å varsle alle i prosjektet).
  4. Når du publiserer kommentaren, vil de valgte personene motta kommentaren i varslene sine.

Slette en kommentar eller fil

Advarsel

Du kan bare slette kommentarene dine i en oppgave. Hvis du trenger å fjerne noen andres kommentarer, må du be forfatteren om å slette dem. Hvis forfatteren ikke lenger er medlem av prosjektet, kan du kopiere oppgaven for å fjerne alle kommentarer.

Slette en kommentar

1. Klikk på en oppgave for å åpne oppgavevisning.
  2. Finn kommentaren din i Kommentarer-seksjonen.
  3. Klikk på de tre prikkene til høyre.
  4. Velg Slett.

Slette en fil

1. Klikk på en oppgave for å åpne oppgavevisning.
  2. Finn filvedlegget ditt i Kommentarer-seksjonen.
  3. Klikk på de tre prikkene til høyre.
  4. Velg Rediger.
  5. Klikk på Slett ved siden av filnavnet.
  6. Klikk på Oppdater for å lagre endringene.

Filtyper

Dette er filtyper som støttes i Todoist:

• .csv
  • .docx
  • .fodg
  • .fodp
  • .fods
  • .fodt
  • .gif
  • .gz
  • .ips
  • .jpeg
  • .jpg
  • .json
  • .key
  • .log
  • .md
  • .msg
  • .mov
  • .mp4
  • .numbers
  • .odf
  • .odp
  • .ods
  • .odt
  • .pages
  • .pdf
  • .png
  • .pptx
  • .txt
  • .xls
  • .xlsx
  • .webm
  • .webp
  • .zip